Menu

Yale Doorman: Fremragende alternativ til den mekaniske lås

25/01/2017 - Anbefales
Yale Doorman: Fremragende alternativ til den mekaniske lås

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Yale Doorman er en fantastisk lås til din yderdør. Den er elektronisk, hvilket betyder, at den udelukkende betjenes med en kode, en nøglebrik eller en fjernbetjening. Smart, hvis du er typen, der ofte glemmer dine nøgler, eller simpelthen bare ikke er tryg ved at rende rundt med dine nøgler på dig — hvis nu du skulle tabe dem.

Om Yale Doorman rent faktisk er så smart, som den lyder, i praksis, undersøger vi nærmere herunder. Du vil i alle tilfælde få et godt indblik i, hvorledes fungerer, når den har skiftet den almindelige lås ud. Vi har nemlig testet den i en uge. Læs med herunder, hvis du vil vide, hvad dommen bliver… Vi kan godt afsløre, at vi er positivt overraskede.

Den er fleksibel og brugervenlig

Det er helt klart en fordel, når man skifter fra den velkendte lås, der pryder de fleste hjem, at der er tale om brugervenlig erstatning. Og det er der i dén grad her. Yale Doorman er nemlig let at montere, uanset om du gør det selv eller får en låsesmed til det. Du kan selvfølgelig også søge hjælp hos din lokale forhandler.

Selvfølgelig skal den også programmeres. Men det klares nemt, for der er en smart voice guide på danske, som sørger for, at du trin for trin kommer igennem. Det er ikke svært, og du kommer hurtigt igennem de forskellige trin.

Et sikkert alternativ til den mekaniske aflæsning

Yale Doorman er et sikkert alternativ til den mekaniske lås. Du kan derfor trygt skifte din gamle lås ud. Desuden er det yderst fordelagtigt, at sikkerheden hurtigt kan genvindes, såfremt du skulle tabe en nøgle. Den kan nemlig slettes på et øjeblik, hvorefter den ikke længere vil være i stand til at læse døren op — og du behøver ikke at være bekymret for, om brikken er havnet i forkerte hænder.

Og lige netop nøglebrikkerne er en rigtig god løsning. Det er let og sikkert. Og så er det dejligt, at der ikke er behov for, at du skal indtaste en kode, hver gang du skal ind.

Er du i tvivl om, hvordan du selv monterer låsen, så har denne låsesmed fra København udarbejdet en video, der viser, hvorledes det skal gøres:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *