Menu

Verdens bedste rom

09/08/2016 - Anbefales, Vindere
Verdens bedste rom

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Ron Zacapa er en rigtig god rom. Den er flere gange blevet kåret til værende den bedste i verden, og det er lidt af en bedrift. Den er lagret efter solera-metoden, som er en special metode, der bliver mere og mere udbredt indenfor rom. For at give rom den helt rigtige smag, så plejer man at blande med en anden rom, hvorved den opnår sin karakteristika. Rommen fordamper med omkring 6% om året, hvilket betyder, at man er nødt til at hælde mere rom på et par gange om året, så tønden hele tiden er fyldt, når den lagres. Et normalt solera-system er formet på samme måde som en pyramide. Typisk er der omkring seks tøndelag i højden, og flere på langs. Alderen varierer alt efter, hvilken række den er på. Den øverste række er den, der er yngst, og den der tappes ned i de ældre rækker nedenunder.

Ron Zacapa indeholder derved rom, der har lagret mellem 6 og 23 år, hvilket gør den rund og fyldig – og enormt karakteristisk. Den har en god sødme med masser af kompleksitet og har en lang og velsmagende eftersmag. Er man interesseret, kan den købes hos Cognachuset.dk for 349 kr – se mere her. Her har den ligget på 1. pladsen over de mest solgte rom i hele webshoppens levetid.

Smagen er sofistikeret og har en vaniljeagtig sødme, og her er tale om en kvalitetsrom, der henvender sig både til mænd og kvinder. Rommen har ved flere lejligheder kåret titlen som ‘verdens bedste rom’, men særligt ved den internationale romfestival – der sjovt nok hedder The International Rum Festival – har den klaret sig særdeles fremragende. Den har nemlig vundet guld som debutant i 1999. Året efter fik Ron Zacapa Centenario 23 igen prisen. Det samme skete i 2001 og 2002. Herefter blev den dog udelukket, så andre rom også kunne blive kåret. Herefter fik den dog en helt særlig platin medalje, der udelukkende blev produceret til ære for denne fantastiske rom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *