Menu

Vælg den bedste håndværker

31/05/2017 - Ikke kategoriseret
Vælg den bedste håndværker

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er meget vigtigt, at du undersøger markedet godt, før du vælger en håndværker. Det er nemlig nemt at vælge forkert, og alt for mange danskere har prøvet at stå med håret i postkassen og en kæmpe ekstraregning, fordi håndværkeren ikke har gjort arbejdet ordentligt.

Byg Garanti

Noget af det første, du kan kigge efter, er, om håndværkeren er medlem af BygGaranti- ordningen. Hvis arbejdet ikke er gjort ordentligt, og du derfor må bruge flere penge på at udbedre det, dækker ordningen. Det betyder også, at de håndværkere, der er med, har en vis standard for at kunne komme med i ordningen.

Der er dog også massevis af dygtige håndværkere, som af forskellige årsager ikke er med i Byg Garanti, så undersøg flere faktorer, når du vælger. Læs på nettet, og se, om du kan finde anmeldelser af håndværkeren, eller spørg dine venner og familie, om nogen kender virksomheden. Hvis kunderne har gode erfaringer med håndværkeren, kan du sagtens vælge en, som ikke er med i Byg Garanti.

Derudover skal du altid kigge på prisen, når du vælger. Er det alt for billigt, bør du være på vagt, men hvis det er meget dyrt, kan der også være grund til at undre sig.

Vælg en specialist

Det er ofte en god idé at vælge et firma, som fokuserer på én type arbejde, uanset om du skal have malet, lavet murer- og tømmerarbejde eller gulvslibning. Hvis du skal have lavet en større ombygning, er det selvfølgelig smart, at de forskellige faggrupper kan koordinere opgaven inden for samme firma, men skal du kun have lavet én ting, så vælg en specialist. For det første ved du, at medarbejderne er trænet i lige netop den opgave, og at virksomheden ikke bare tilbyder det, fordi det ser godt ud i reklamen. For det andet er det positivt, hvis virksomheden kan overleve på det ene håndværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *