Menu

Undgå ulykker med ejendomsservice

09/12/2020 - Ikke kategoriseret

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når vinterens slud og søle bliver hverdagskost for byens trappeopgange, giver det risiko for flere ulykker. Trappetrinene bliver våde og beskidte, især i de opgange, hvor trappen bliver brugt flittigt. Mange trapper bliver glatte i det våde vejr, og det bliver vanskeligt at se trinene ordentligt. Derved stiger risikoen for glide- og faldeulykker for trappens brugere. 

Find den rigtige ejendomsservice til en grundig trappevask 

Det bedste værn mod ulykker på trappen er at sikre, at trappen er så ren og tør, som muligt. Ved at foretage omhyggelig rengøring og vask af trappen, nedsættes risikoen væsentligt. Alt snavs skal fjernes grundigt, hvilket kræver meget omhu og knofedt. 

Trappevask er et hårdt og slidsomt arbejde, både for arme, ryg og ben. Derfor kan det være en rigtig god idé at lade et professionelt firma varetage opgaven. På den måde skåner man sig selv og overlader opgaven til erfarne trappevaskere. Selvom der findes flere udbydere af trappevask, er der forskel på, hvordan opgaven prioriteres af leverandøren. 

Vælg en ejendomsservice, der har trappevask, som en del af deres kerneopgave. Et godt bud på en udbyder, der tager opgaven alvorligt og leverer en trappevask, der skiller sig ud, finder du her. Her bruges støvsugning i alle de opgange, hvor det kan lade sig gøre. Det giver et langt bedre resultat end ved blot at feje. Er der ikke en stikkontakt i opgangen til en støvsuger, kan det som regel etableres for et relativ beskedent beløb. Der bruges også fladmoppe med indbygget mulighed for rent vand i skaftet. Derved tilføres hele tiden rent vand, så det snavsede vand ikke genbruges til det næste trin. 

En ren og indbydende opgang sender et signal om, at her er der rart at være, og at der er styr på tingene. Gå derfor ikke på kompromis, hverken når det gælder sikkerhed eller æstetik.