Menu

Testvindende e-cigaretter fra Pandacig.dk

31/05/2017 - Ikke kategoriseret
Testvindende e-cigaretter fra Pandacig.dk

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Siden 2012, hvor e-cigaretter virkelig begyndte at blive populære, har markedet oplevet et utal af nye leverandører såvel som webshop til at afsætte og omsætte disse e-cigaretter. I løbet af de sidste ca. 5 år, kan vi da også konkludere, at tallet ikke er blevet mindre. Dog er der nu kommet mere og bedre kontrol med branchen, brugerne er begyndt at interessere sig for, hvad disse e-cigaretter, herunder e-væsker, indeholder. En positiv udvikling, der dog kræver, at de oplyste fata, er af sandt karakter, og ikke er med til at skævvride markedet og brugernes opfattelse af dette. Derfor har vi testet en række af de mest populære e-cigaretter og væsker. Her er brugernes dom:

Vi testede i alt 10 forskellige typer af e-cigaret modeller. Da vi gerne ville finde ud af, hvilken model, der er det bedste set ud fra pris, anvendelse og design, var det vigtigt at opretholde et objektivt udgangspunkt. Derfor blev alle de modeller, der deltog i testen, udstyret med neutral e-væske, der henleder smagen på traditionel tobak.

Vi fik i løbet af dagen godt 100 personer til at test de forskellige modeller, og det var først da vi havde haft over halvdelen af alle testpersoner igennem, at der begyndte at danne sig et klart billede af, hvilken model, der formegentlig ville løbe med sejren.

Selvom det i sidste ende blev tæt, var der en konkret model, som brugerne bare måtte vende tilbage til og prøve flere gange, for i sidste ende at måtte konkludere, at denne var feltets bedste e-cigaret. E-cigaret testvinderen blev følgende model:

Skærmbillede 2017-05-31 09.52.21

Modellen hedder iStick Pico Mega TC Full Kit – 80W og kan købes ved Pandacig. Begrundelsen for, at det var netop denne model, var da også ret enstemmig: Den er lille, kompakt, let at have med i tasken eller i lommen, og så er den let at anvende. Den ligger godt i hånden og knappen et let tilgængelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *