Menu

Sådan vælger du den rigtige trampolin

21/07/2020 - Ikke kategoriseret
Sådan vælger du den rigtige trampolin

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du ellers har børn, og ikke allerede er hoppe med på bølgen, så er der en god sandsynlighed for at du overvejer det, eller at dine børn plager om at få det. En trampolin i haven.

Går man 20 eller 30 år tilbage, var det bestemt ikke noget der var udbredt i parcelhushaverne rundt om i landet, men det er det blevet, og det er efterhånden det man kalder hvermandseje. Og hvis du ikke har en, kan det være du overvejer det, men ikke helt ved hvilken model du skal vælge. 

Her får du nogle gode råd til hvordan du finder den rigtige trampolin til jeres behov, så i slipper for at fortryde købet. 

Det første i skal overveje er, om det skal være en fritstående eller det skal være en af der gravet ned i jorden. Der er fordele ved begge. En der er gravet ned i jorden skæmmer ikke så meget i jeres have og den stjæler ikke udsigten. Hvis i tager nettet af om vinteren, hvor den ikke bruges kan man dårligt se, at man har en. Derudover risikerer man ikke at den blæser væk i en efterårsstorm. Den klare ulempe er at du skal grave et stort hul, og at den dermed ikke bare kan flyttes efter behag. 

Når man ikke længere vil have en trampolin af den ene eller anden grund, er det væsentlig lettere at pakke en fritstående sammen og sælge den eller smide den til genbrug. En der er gravet ned i jorden efterlader også et gevaldigt hul der skal fyldes, og i de fleste tilfælde, vil dette jord være blevet kørt væk. 

Forventer man at skulle have en trampolin i et par år, vil det derfor også ofte være det letteste at vælge en fritstående, mens det giver mere mening hvis man forventer at skulle have den i en årrække og samtidig gerne vil bevare en indbydende have.