Menu

Oplev havens dyr med et MMS vildtkamera

29/12/2021 - Ikke kategoriseret

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du observeret dyr i din have? Bor du nær en skov eller andre naturområder, hvor vilde dyr somme tider kommer tæt på dit hus? Dyrene er måske mere modige til at nærme sig din bolig, mens du er ude i løbet af dagen. Med et MMS vildtkamera kan du optage dyrelivet i de timer, hvor der ikke er nogen hjemme i huset. Så går du ikke glip af det fascinerende dyreliv, og måske kan du fange nogle helt specielle øjeblikke i din have eller i nærliggende naturområder. Prøv et MMS vildtkamera og optag, hvad du ellers ville gå glip af.

Sådan virker et MMS vildtkamera

Placer MMS vildtkameraet i et træ eller i nærheden af det område, hvor du forestiller dig, at der kan komme vilde dyr forbi som fugle, rådyr eller lignende. MMS vildtkameraer er oftest camouflerede i designet, så man umiddelbart ikke kan få øje på det. MSS vildtkameraet tager et billede eller optager en video, når en sensor i kameraet registrerer bevægelse. Du kan indstille vildtkameraet til automatisk at sende billederne til din mobiltelefon, så du kan holde øje med dyrelivet i løbet af dagen.

Fotografer de vilde dyr hele døgnet

Med et MMS vildtkamera kan du fotografere og optage vilde dyr hele døgnet. Nogle vilde dyr kommer oftere frem om natten, så selv når du sover, kan du finde ud af hvilke dyr, der bevæger sig rundt på din grund. Du kan blandt andet vælge et vildtkamera med en blitz, der ikke kan ses, så dyrene ikke bliver skræmt væk.

Tag kameraet med på jagt eller vandreture

Har du en særlig interesse for jagt eller vandreture i bestemte områder, kan du også sætte MMS vildtkameraet op i naturen. Berig oplevelsen med de skønneste billeder af det vilde dyreliv.