Menu

Herman Miller: Verdens bedste kontorstol

12/09/2016 - Anbefales, Vindere
Herman Miller: Verdens bedste kontorstol

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes rigtig mange forskellige typer af kontorstole — men hvilken skal man egentlig vælge? Det kan være svært at danne sig et overblik over, hvilken kontorstol man bør vælge. Derfor har vi gjort arbejdet for dig, og du får her en anmeldelse af Herman Miller-kontorstolen, Aeron Classic, der siges at være verdens bedste. Set på iStol.dk, hvor man desuden kan få mange andre kontorstole

Selve stolen er en sammensmeltning af ergonomi og æstetik. Den ser både godt ud, og den føles i særdeleshed godt at sidde i. Noget, der er ekstremt vigtigt, hvis man har stillesiddende kontorarbejde. Man bruger nemlig rigtig meget af sin dag på at sidde ned, og her er det altså uhyrevigtigt, at man har de bedste forudsætninger for ikke at få ondt i nakke, ryg og skuldre — en tilstand, som der ellers er rigtig mange danskere (og folk fra andre lande, selvfølgelig) der oplever fra tid til anden.

Det scenarie burde dog ikke være noget at bekymre sig om, hvis man har anskaffet sig en kontorstol fra Herman Miller. Især ikke hvis det er Aeron-modellen, der er kåret til verdens bedste kontorstol. Flere år i træk, hvis vi skal være helt korrekte. Selve stolen er fremstillet af 66% genbrugsmateriale, så du gør også miljøet en tjeneste ved at købe den. Stolen sikrer optimal siddeposition, som inspirerer og motiverer til bevægelse og variation med dens mange forskellige indstillinger. Den er nemlig i dén grad justérbar, og det er noget, man bør gøre brug af — og noget man kunne savne hos mange andre modeller af kontorstole. Derudover kan Herman Millers Aeron-model prale af at være skabt af hele 95% genanvendeligt materiale. Endnu flere point på miljøkontoen, og endnu et validt salgsargument fra producenten. Hvem vil ikke støtte miljøet, hvor det er muligt, i vore dage?

Stolen er desuden fremstillet efter McDonough og Braungarts vugge til vugge-koncept. der går ud på, at produkter ikke må blive til nytteløst affald, når deres levetid er ovre. De skal kunne smides i jorden og gå i opløsning efter en årrække. På den måde vil de blive til næring for jorden, planter eller dyr — eller igen indgå i industrielle cyklusser, således de atter kan levere råmateriale til at fremstille nye produkter. Det er forbrug med omtanke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *