Menu

Gør din bolig mere attraktiv

01/09/2020 - Ikke kategoriseret
Gør din bolig mere attraktiv

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er meget almindeligt en gang imellem at drømme sig til en anden indretning. Den er ikke lige helt, som den gerne måtte være, og faktisk har de lamper aldrig rigtig været din stil.

Når man først kommer i gang, tager det pludselig ingen ende. Vi har alle sammen nogle forbedringer til boligen, der får lov at ramme på et tidspunkt.

Her i artiklen kan du finde lidt inspiration til nye lamper og til, hvordan du bliver ved med at forny dit hjem. Indretningen skulle meget gerne følge moden, være et dejligt at bo og rart at komme hjem til.

Den perfekte indretning

Indretning er og bliver en svær sag. Nogle gode tricks er f.eks. at tænke nogenlunde praktisk i starten for så bagefter at pynte stedet op. 

Det giver bedre rum for kreativitet og ideudvikling, at du har styr på de basale ting. Hvis der ikke er et sted at slappe af, et sted at spise, et sted arbejde, have gæster osv., så giver din bolig dig formentlig mere hovedpine end kreative tanker.

Når det basale så er på plads, kan du overveje nogle lækre lamper – se lækre Caravaggio lamper her, hvis det lyder som noget for dig.

Lamper kan være et godt område at begynde, da det er helt nødvendigt, og så passer en god lampe ind næsten alle steder.

Se nye projekter for dig

Herefter kommer den gode, skønne og prisværdige indretning ved, at du konstant følger med. 

Det behøver ikke være på forskellige hjemmesider eller ugeblade. Men find inspiration, når du besøger venner, kolleger mm. Og tag så den inspiration med hjem.

Hav hele tiden et kritisk blik på din bolig og et øje for, hvad der kunne se rigtig godt ind. Det er sådan, du finder den ideelle og skønne bolig, du ikke har lyst til at flytte fra.