Menu

Få pejs i lejligheden

29/12/2020 - Ikke kategoriseret
Få pejs i lejligheden

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste synes, at noget af det hyggeligste er at varme sig ved en pejs. Særligt når kulden og mørket trykker udenfor, kan det være livsbekræftende at sætte sig ved varmen med en kop varm te. Om det er med en gammeldags bog eller bare for at bladre lidt på telefonen, er ligemeget. Sålænge man hygger sig. Men bor man nu et sted, hvor det er helt usandsynligt at installere en pejs, hvad kan man så gøre?

Elpejs spreder hygge

Engang kunne man købe videobånd (VHS) med fire timers optagelse af en brændende pejs. Nu kan du, hvis du bor et sted, hvor pejs aldrig bliver en mulighed, få det næstbedste. Fx en elpejs væghængt – hvor du selv bestemmer på hvilken væg din nye pejs skal hænge. Med en væghængt elpejs kan du flytte pejsen fra rum til rum, afhængigt af hvor du ønsker at sprede hygge.

Ægte varme, men LED-lys som flammer

Ved hjælp af LED-lys dannes illusionen af en knitrende varm pejs i den stue. Men man bruger også andet belysning, billeder og hologrammer, for at gøre pejsen så realistisk som muligt. Det er klart, at det ikke bliver som den ægte vare, men det rummer måske også nogle fordele. Men varmen er nu ægte nok.

Miljøvenlig pejs

Med en elpejs behøver du ikke at bekymre dig om mikropartikler, Co2-udslip og skovfældning. En væghængt elpejs forurener ikke som en almindelig pejs. Du slipper også for at hente brænde. Det eneste du skal, er at tænde for kontakten. Og slukke igen, når du ikke ønsker mere.

Giv dit hjem lidt ekstra stil

Med en elpejs får dit hjem lige prikken over i’et, når det kommer til stilfuld indretning. For det signalerer stil med en moderne designet elpejs. Samtidig er det meget let at sætte op.