Menu

Dette er modens hotteste tendenser

26/01/2020 - Anbefales
Dette er modens hotteste tendenser

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Modens tendenser skifter hele tiden – og derfor kan det være svært at følge med. Heldigvis får du her et par tips og tricks, og så du er fuldstændig klar til at gå catwalk hvis det nu skulle være. Du kan også finde et bredt sortiment af billigt tøj lige her.

Striktrøje og midi-nederdel

En af de helt store trends er en lækker vamset striktrøje stylet med en sød midi-nederdel. Looket egner sig både til hverdag og fest, så hvad end du skal i skole eller til den helt store 50-års fødselsdag vil outfittet være passende. Outfittet er nemt at style med en sød taske, eller en fin hårklemme.

Søde accessoires

En anden stor trend der er kommet mere og mere på banen, er accessoires. Du kan nemt peppe et lidt kedeligt outfit op med en cool taske, eller et sødt hårspænde med perler. Hvis du vil have at din ellers ret så populære taske skal være helt unik – så bind et silketørklæde om hanken. Du kan vælge lige det mønster eller den farve som du har lyst til – og på den måde gøre din taske helt unik.

Perler, perler og atter perler

Perler er blevet så meget ’in’, at man skulle tro, det var løgn. Men det er selvfølgelig ikke uden grund – de fine perler er simpelthen så smukke. En perlehårbøjle klæder enhver, eller hvad med at gå all in med en super flot perletaske? Du kan også nøjes med de smukke firkantede perlespænder – de er også super søde.

Et cool bælte

Bælter er også noget, der er ved at have en fast plads på hylderne herhjemme. Pep dine rå jeans op med et cool bredt bælte med et unikt bæltespænde. Bælter er ikke kun til for at holde lidt for store bukser siddende, det giver et helt særligt strejf til dit outfit.