Menu

Det gode ved at gøre kål på algerne

09/10/2021 - Ikke kategoriseret
Det gode ved at gøre kål på algerne

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kan du se at dit hjem er ved af blive sat til med alger? At se algerne på fliiser eller tag kan godt tage modet fra enhver som gerne vil holde et fint hjem. Det fugtige i Danmark giver fri mulig for alger og lignende kan sprede sig, så det kan måske være svært at overskue projektet i at få dem fjernet. Alger er ikke særdeles kønne at se på men hvis de sidder på dit tag, kan de beskadige dit tag. Men heldigvis findes der metoder til at få det gjort hurtigt og effektivt.  Alger sætter sig på forskellige overflader så dertil er der forskellige fremgangsmåder at benytte sig af. Det er altid vigtigt sætte sig ind i de forskellige typer af algerens.

Når du skal fjerne algerne fra dit hjem

Det er vigtigt at få fjernet algerne fra dit tag, da de ellers kan skade det. Alger holder fugt som kan gå hen og ødelægge dele af dit tag. Det samme kan ske hos diverse facader og fliser.

Så måske undrer du dig om hvordan du skal bære dig an. Du kan vælge at benytte algerens, men uanset din erfaring er det altid en god ide at forhøre dig hos en fagman så vedkommende kan endda komme og gøre det for dig. Hvis du hellere gøre det selv, skal du være bevidst om diverse kemikalier som kan gå hen og beskadige din have og bolig. Den risiko er væsentligt mindre hos en fagmand. Alligevel er det en god ide at vide hvad tåler og tåler ikke algerens. Vær varsom med planter, dyr facader og vinduer samt døre der er malet eller pudset i mørke farver. Det er også en god ide at passe på dine overdækket fliser.

Hvis du skal have fjernet alger uden kemikalier

Afhængig af hvor slemt overfaldene er sat til med alger, kan du også benytte dig af en højtrykspuler. Du skal dog være opmærksom på hvilke overflader du bruger den på.