Menu

Det bedste webhotel

13/03/2017 - Anbefales
Det bedste webhotel

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du står og overvejer at skulle have en hjemmeside, vil du også støde på udfordringen, at du skal finde ud af hvor du skal have dit webhotel. Altså hvor dit website skal være placeret, og hvem du vælger at stole på. Dybest set er der ikke den helt store forskel på de danske webhoteller. De minder nemlig rigtig meget om hinanden, og er alle samme mere eller mindre lige lette at bruge.

Der er tre rigtig store spillere på markedet, Unoeuro, One og Surftown, hvor især sidstnævnt dog måske ikke længere hører til blandt de allerstørste, det er også umiddelbart den dårligste af de tre løsninger, og virker ikke så opdateret som konkurrenterne. Unoeuro har et dashboard der er lækkert, indbydeden og så er det ikke mindst nemt at forholde sig til, og det lige til at kaste sig over.

Når det kommer til hastighed og pris, er det Unoeuro der vinder testen, da de typisk har de hurtigste servere og derfor også har de hurtigste hjemmesider. Priserne starter fra omkring 10 kroner om måneden for den billigste løsning. Du kan også finde en rabatkupon til Unoeuro her, og få det endnu billigere. Så selvom det i forvejen det billigste webhotel, så kan det altså blive endnu billigere og dermed klart være den billigste løsning.

Der er masser af sikkerhed af forbundet med alle løsningerne. Både Unoeuro, Surtfown og One.com tager nemlig helt automatisk backup af dine side dagligt, så skulle der ske noget uventet, er din side stadig i sikkerhed. Backup er noget af det vigtigste og en af de mest essentielle grunde til at vælge et selskab du kan stole på. Det kan dog stadig være en rigtig god ide at tage et fuldt back-up og gemme din side via FTP.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *