Menu

Det bedste babytøj er det økologiske

03/08/2016 - Anbefales, Vindere
Det bedste babytøj er det økologiske

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En tendens, der vinder mere og mere fremgang for hvert år, der går, er økologisk babytøj. Der kommer hele tiden flere webshops, der udelukkende har specialiseret sig i at sælge økologisk tøj til børn og babyer. Samtidig er det økologiske tøj også begyndt at række ind i mere kommercielle varehuse som Bilka, Føtex og Kvickley, hvilket vidner om, at det for alvor er blevet populært. En webshop, der arbejder med økologisk babytøj, er danske Naturebaby.dk – se her – som hele tiden bliver større grundet den stigende popularitet. De har dog også andre varer i deres sortiment, men hele konceptet er, at tingene skal være naturlige og/eller økologiske.

Ved at støtte denne form for tiltag, sikrer man både, at ens børn ikke bliver påvirket af unaturlige tilsætningsstoffer og andre skadelige ingredienser i produkterne, men man sikrer også, at dem, der producerer tøjet, arbejder under ordentlige forhold. Det er altså værd at støtte producenter og forhandlere af bæredygtige produkter.

 

Hvilke mærker skal man kigge efter?

De mærker, man skal kigge efter, når man er ude at handle – eller handler over nettet – økologisk og bæredygtigt tøj til de mindste, er bl.a. Living Crafts, Engel Natur, Selana, Disana, Fred’s World og så videre. Disse brands er nemlig GOTS-mærkede, hvilket er det absolut ypperste certifikat, man kan opnå indenfor økologisk bomuldstøj.

GOTS-mærket bliver ifølge global-standard.org beskrevet som bverdens førende standard indenfor økologiske tekstiler. GOTS er en forkortelse for Global Organic Textile Standard, og for at gøre sig fortjent til dette certifikat skal tekstilerne, der produceres, indeholde minimum 70% økologiske fibre, og hvis der er spor af farvestoffer og andre tilsætningsstoffer, så skal de overholde miljø- og sundhedsrelaterede standarder, der bliver stillet som krav. Det betyder, at de skal overholde et miljø- og sundhedsrelaterede standarder.

Dette var ikke en egentlig testvinder, men derimod en opfordring til at købe børne- og babytøj af høj kvalitet, der overholder de miljø- og sundhedsmæssige minimumskrav; økologisk og bæredygtigt børnetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *