Menu

Den bedste hårvoks

05/04/2017 - Anbefales
Den bedste hårvoks

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er stor forskel på hår, og der er stor forskel på, hvordan vi sætter vores hår. Der er derfor også stor forskel på hvilken voks der er den bedste til lige præcis vores hår. Hvor nogen foretrækker en voks med medium hold, der er let at vaske ud, er der andre der foretrækker nogle, der holder håret i et stift greb, hvor det ikke kan bevæge sig.

Så selvom man måske ikke kan sætte rettetegn og to streger under et resultat for, hvad der er den bedste voks, så er der nogle ting man bør gå efter, når man skal vælge en voks. Hvis man er glad for sit hår og gerne vil beholde det mange år ud i fremtiden, kan det eksempelvis være en rigtig god ide at vælge produkter uden for mange parabener og kemikalier, der udover at skade miljøet også skader dit hår.

Tænks store test

Forbrugerrådet Tænk Kemi har lavet en stor undersøgelse blandt en lang række voks for at teste indholdet af kemikalier, som er mistænkt for at være hormonforstyrrende, kræftfremkaldende eller allergifremkaldende. I alt blev der testet 51 forskellige mærker, og bandt dem der klarede testen med bravour finder man blandt andet voks fra Sebastian, Falengreen og Zenz, men mange af de billige udgaver ikke klarede testen og altså indeholder for mange parabener og kemikalier.

Når du køber voks skal du vælge voks uden parabener, hvis du gerne vil have dem der er mindst skadelig for dig hår. Derudover kan det være en rigtig god ide at kigge efter økologiske mærker, da disse ofte er sundere end alternativerne.

Hvilken voks der er den bedste til dit hår afhænger naturligvis af, hvilken type hår og frisure du foretækker, og derfor findes der heller ikke en entydig vinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *