Menu

De bedste mobiltelefoner i 2016

16/08/2016 - Ikke kategoriseret
De bedste mobiltelefoner i 2016

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

2016 har været et godt år for mobiltelefoner; mange nye modeller har set dagens lys, og det er ikke mange, der har været skuffende. Dog lige med undtagelse af iPhone 5E, som ikke bød på noget nyt. Til gengæld har vi ikke fået den nye iPhone 7 at se endnu, men noget tyder på, at det bliver den bedste iPhone nogensinde — i hvert fald hvis vi skal tro Apples udmeldinger. Noget tyder dog på, at den vil komme til at hedde iPhone 6E, og hvis det er tilfældet, så er det svært ikke at så tvivl omkring, hvorvidt det bliver så banebrydende en mobiltelefon, som Apple selv mener, det bliver.

 

Samsung Galaxy S7 — Verdens bedste mobiltelefon?

Samsung har efterhånden taget pladsen som den førende producent af mobiltelefoner, og det er et brand, der virkelig har rykket sig, siden de for et par år tilbage valgte at fokusere mere på design. Kameraet er samtidig blevet hyldet som værende det bedste, der nogensinde er set i en mobiltelefon – og billederne står da også knivskarpt, når man ser på dem.

På sædvanligvis er der udgivet tre udgaver af denne mobil; Galaxy S7, Galaxy S7 Edge og Galaxy S7 Edge+. Telefonen udkom i marts, hvorfor det forventes, at der snart vil ske et prisdyk på den. Ved at sammenlign priser på samsung mobiltelefoner kan man finde den billigste — og det kan ofte betale sig at bruge, hvis man vil være sikker på at få den billigste pris. Ofte er der mange penge at spare, hvis man vælger den rigtige løsning.

 

 

OnePlus 3 — En værdig konkurrent

OnePlus har været rigtig hurtige til at skabe sig et solidt navn blandt mobilproducenter. De har længe figureret som outsidere, men efter selskabets tredje mobil nu er kommet på markedet, kan man virkelig mærke, at de er begyndt at modne. Det skyldes ikke mindst deres knivskarpe teknik samt fordelagtige priser.

Måden, hvorpå salget foregik i starten, var gennem en form for invitationssystem, hvor man kun kunne få lov at købe en OnePlus-mobiltelefon, hvis man var blevet inviteret til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *