Menu

De bedste cykelanhængere

19/03/2017 - Anbefales
De bedste cykelanhængere

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har børn, og gerne vil have dem med ud og cykle findes der en række forskellige muligheder. Udover en ladcykel eller barnestole til almindelige cykler, kan man også vælge cykelanhængere, hvilket der er mange gode grunde til. En ladcykel koster typisk mange tusinde kroner, og kan hurtigt komme til at koste det samme som en lille bil.

Køber du et barnesæde til cyklen, kan du naturligvis have dit barn siddende foran aller bagved dig på cyklen, men det kan være meget svært at have en taske eller lignende med, og derfor kan det være en fordel at vælge en cykelanhænger, hvor du også kan have to børn med frem for et, hvilket af åbenlyse grunde kan være en fordel.

Sådan vælger du den rette cykelanhænger

Det er bestemt ikke ligegyldigt hvilken cykelanhænger du vælger, der er nemlig meget stor forskel på dem i forhold til kvalitet, holdbarhed og ikke mindst sikkerhed. En ting man lige så godt kan indstille sig på, er at pris og kvalitet hænger sammen. Det er nemlig ikke noget problem at finde en cykelanhænger til under 1000 kroner, men hvis man gerne vil have at det hele skal være i orden, skal man typisk op omkring 3000 kroner. En anden ting man skal huske på, er at barnet stadig skal have en cykelhjelm på, selvom det sidder i en anhænger og ikke i det fri. Du kan finde cykelhjelme til børn her.

Forbrugerrådet Tænk har lavet en test af cykelanhængere og denne viste alvorlige fejl ved flere af de billigste modeller. Rent faktisk blev flere af modeller trukket tilbage efterfølgende, fordi testen viste alvorlige fejl, hvilket bestemt ikke gavnede sikkerheden.

De tre testvindere der alle scorede 71% og blev stemplet som gode var fra mærkerne Crrozer, Burley og Chariot og koster mellem 3098 og 5195 for disse. Hele testen (der kræver medlemsskab) kan læses her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *