Menu

De 3 bedste a-kasser i Danmark

15/07/2020 - Ikke kategoriseret
De 3 bedste a-kasser i Danmark

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange a-kasser i Danmark, og en af de bedste måder, hvorpå du kan finde den, der er bedst, er ved at kigge på deres samlede Trustpilot-score. Den giver en god indikation af, hvad medlemmerne generelt synes om den service, de modtager.

Der er dog generelt ikke nogle retningslinjer, for de bedste a-kasser med flest anmeldelser, er typisk også dem, der har flest medlemmer – og det er ikke sikkert, at de er det bedste valg i forhold til den situation, du befinder dig i.

Hvis du eksempelvis er selvstændig, skal du vælge en a-kasse, som henvender sig til netop dig. Det betyder med andre ord, at du ikke kan bruge oversigten over de bedste a-kasser til noget, da det ikke er a-kasser, som er specialiseret i netop din situation.

Oversigt over de bedste a-kasser ud fra Trustpilot-score

Hvis du vil have en god indikation af, hvem de bedste a-kasser i landet er, er det en god idé at kigge på, hvordan de har klaret sig på Trustpilot. Dem, der har klaret sig bedst pr. dags dato, er følgende:

  1. Business Danmark: 4.8/5
  2. CA: 4.7/5
  3. Frie: 4.6/5
  4. MA: 4.4/5
  5. Dansk Metal: 4.4/5

Hvilken skal du vælge?

Det er de færreste, der ved, at det rent faktisk ikke er a-kasserne, som betaler for dine dagpenge, men derimod staten. A-kasserne skal blot administrere og udbetale de beløb, de får fra staten, i tilfælde af at du bliver arbejdsløs.

Derfor kan man ikke måle, hvor god en a-kasse er, hvis man udelukkende ser på udbetalingerne – de er nemlig de samme, uanset hvilken a-kasse du vælger. Til gengæld skal du vælge din a-kasse ud fra, hvor mange goder du får med, samt hvor stort et kontingent du skal betale for at være medlem.

Hvis du vil blive klogere på dine forskellige muligheder, kan du med fordel tage et kig på denne oversigt over a-kasser i Danmark. Den kan du bruge til at læse mere om de enkelte a-kasser, så du finder den, der matcher dit behov på bedst mulig vis.