Menu

Bedste hunderfoder

18/01/2017 - Vindere
Bedste hunderfoder

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vores firbenede venner skal have det godt. Kun det bedste er godt nok. Vi har taget et kig på det bedste hundefoder, og vurderet om pris og kvalitet hænger sammen.

En fuldvoksen golden retriever spiser hundefoder for mellem 4-5000 kr. årligt. Derudover kommer der godbidder, legetøj og mange andre ting, og man siger faktisk at det koster omkring 10.000 kr. om året at have hund. Derfor at det være en god idé at vælge det rigtige hundefoder, både for at være sikker på at hunden får alle de rigtige vitaminer, og for at købe det økonomiske rigtige mad. Undersøgelser viser at det kan prisen kan varierer op til 10 gange den billigste pris. Men er der så stor forskel på kvaliteten og får hunden det bedre af at spise det dyre foder, frem for det billige? Læs med her.

Ifølge internationale standarder skal hundefoder overholde den ernæringsmæssige sammensætning. Standarderne er sammensat efter årtiers forskning, der er vurderet og taget prøver, og at finde den bedste sammensætning for hunden. Derfor skal alt hundefoder som sælges i danmark overholde disse minimumskrav. Kravene er at foderet som minimum skal opfylde andele af proteiner, fedt, vitaminer og mineraler, så hunden får den helt rigtige ernæring. I danmark føre fødevarestyrelsen tilsyn med hvilket hundefoder som bliver solgt. I de testede mærker af hundefoder, bekræfter fødevarestyrelsen at ingen af typerne indeholder skadelige stoffer, og overholder de internationale standarder.

Testvinderen

Bag vurderingen af det forskellige foder, er også om hunde kunne lide foderet og om det var let for hunde af fordøje. af de lidt dyrer mærker var det klart hundefoderet fra essential foods, som gjorde sig bedst i testen. Af de lidt billigere mærker, var der mange hunde som havde problemer med Hund tørkost fra netto, da det virkede som om at det var for tørt. Dyrlægens fuldfoder med en kilopris på 12,5 kr, vinder i den billigere ende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *