Menu

Bedste bluetooth højtaler

15/09/2016 - Vindere
Bedste bluetooth højtaler

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vores smartphones er blevet vores primære lydkilde, og der er ikke mange der har cd’er stående fremme længere. Derfor er trådløse højtalere og bluetooth højtalere også vundet frem i popularitet og har overtaget flere og flere stereoanlægs pladser rundt om i de danske hjem.

I takt med at dette er sket, er det også væltet frem med producenter og der findes mange tusinde at vælge mellem, hvilket gør det svært, når man skal ud og finde den model man vil have.

Heldigvis findes der mange sider, der laver tests af produkter som disse, så du lettere kan danne dig et overblik, over hvad du skal investere i. Der er en ting, man med det samme skal gøre sig klart, hvis man skal ud og købe en god bluetooth højtalere, pris og kvalitet hænger sammen.

Det er ikke svært at købe en lille højtaler til et par hundrede kroner, men hvis den skal være god, og lyden skal være værd at lytte til, så bliver investeringen større. Vi har kigget på højtalere i den dyrere ende, hvor man også finder de bedste.

B&O Beoplay A1 er som navnet antyder det fra danske B&O, og er nyeste skud på stammen af deres trådløse højtalere, og som alt andet B&O er prisen på 1.999  kroner i den dyre ende.

Beoplay A1 har allerede vundet flere test som værende blandt de absolut bedste højtalere på markedet, hvad angår lyden og ikke mindst designet, som B&O altid har været kendt for at mestre. Hvor det ofte har haltet for B&O, er når det kommer til kvalitet i forhold til en høj pris, men med Beoplay A1 har det langt om længe ramt et fremragende niveau, hvor de to ting harmonerer.

Dette er også grunden til, at vi godt tør udråbe den som en sand testvinder.

Beoplay A1 kan blandt andet købes her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *