Menu

Bedste ægløsningstest

08/03/2018 - Vindere
Bedste ægløsningstest

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Børn er en naturlig del af de fleste danskeres liv, og de fleste par og ægtefolk vælger at få børn på et tidspunkt i livet. For nogen går det helt af sig selv, og forløber helt uden problemer, og hvor mange er graviditeten end ikke planlagt. For andre er det forbundet med langt mere arbejde, hvilket naturligvis kan være sjovt i starten, men det kan også være en hård proces at skulle igennem, og flere og flere danske par får brug for hjælp med at blive gravide.

Fertilitetsprogrammer fylder mere og mere i det danske sygehusvæsen, og antallet af danske par der kommer i behandling stiger for hvert år. Der findes mange tilfælde hvor det ikke er til at komme uden om behandling, men for nogen handler det også i højere grad om timing. Man skal ikke have fulgt voldsomt meget med i biologi for at vide, at der er en vindue på en lille uges tid, hvor en kvinde kan blive gravid. Vil man gerne have et barn, er det i denne periode, at der skal “arbejdes”.

En god måde at finde ud af hvornår man har ægløsning, er med en ægløsningstest. Denne viser lige præcis hvornår ægløsningen finder sted, og muligheden for graviditet dermed er til stede. Kender du din menstruationscyklus er du nok rimelig klar over hvornår det sker. Hvis ikke, kan du efter 10-11 dage efter begyndelsen af din samme menstruation begynde at teste. Disse tests kan købes på apoteker, Matas og lignende, eller du kan købe ægløsningstest online og ofte spare en del penge.

Den bedste test er ikke den dyreste

Pengene har det med at sidde lidt løst, når det kommer til store ting her i livet, som det at blive gravid, og man kan være fristet til at købe det dyreste af det dyreste i håb om, at det er det bedste. Ægløsningstest kommer både som strimmel test, stav teste og digitale. De giver det samme resultat, men forskellen i pris op mod tre gange så høj for den digitale. Forskellen er dog, at du med strimmel skal opsamle urin, mens du med stave kan urinere direkte på, hvilket gør det lettere – men resultatet er det samme.