Menu

Bedste abonnement til streaming

15/09/2016 - Vindere
Bedste abonnement til streaming

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi bruger vores smartphones og tablets mere og mere i det daglige, og det overtager flere og flere roller, der tidligere har været varetaget af computere og ikke mindst fjernsyn og MP3 afspillere. Smartphones og tablets bruges nemlig i stadig højere grad til at streame underholdning på, hvor musiktjenster som Spotify og Tidal stjæler data. Det er dog ingenting i forhold til hvad eksempelvis Netflix gør, det kan nemlig hurtigt koste en gigabyte data at streame en film eller et par afsnit af ens yndlingsserie.

Hører du til den store gruppe af mennesker, der streamer løs, kan det derfor være en rigtig god ide at have styr på dit abonnement, hvis du ikke hele tiden er på et WiFi netværk. Der er især to ting, du skal være opmærksom på, når du vælger abonnement i forhold til streaming. For det første skal der være masser af gigabyte data inkluderet, og for det andet skal der være 4G inkluderet, da det ellers kan være svært at streame i den kvalitet, som man forventer.

Heldigvis er data blevet billigere og billigere i takt med at konkurrencen på markedet er blevet tilsvarende større. Der er mange faktorer der spiller ind, når man skal kåre en absolut testvinder, hvad dette angår. Nogle abonnementer har nemlig andre tjenester inkluderet i prisen, mens andre er ren data og taletid.

Kigger man på det absolutte og helt rene forbrug er Oister vinderen. Her kan man få 10 timers taletid, gratis SMS’er og 30 GB data, hvilket for langt de fleste vil være rigeligt. Dette kan fås for 109 kroner, og det er grunden til at vi udråber Oister til at være Testvinderen.

Et andet godt bud er dog også Telmore’s Play abonnement der koster 249 kroner med 25 GB. Det er naturligvis dyrere, med med i denne pris er også HBO Nordic, TV2 Play, C More Play og flere andre tjenester, hvilket er med til at trække prisen ned.

Du kan se priser på alle data abonnementer her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *