Menu

Bedst i test: Samsung Galaxy S7 – Verdens bedste mobil?

30/06/2016 - Vindere
Bedst i test: Samsung Galaxy S7 – Verdens bedste mobil?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Samsung Galaxy S7 er blevet udråbt til verdens bedste mobil på mange forskellige hjemmesider, blogs og andre techmedier, og den har da også klaret sig fremragende i tests. Det skyldes både dens fremragende funktioner og specifikationer, men det skyldes ikke mindst også det imponerende kamera, der filmer fremragende både i lys og mørke.

Samsung Galaxy S7 adskiller sig ikke specielt meget fra sin forgænger, og det er slet ikke nogen ulempe, da det Samsung virkelig har segmenteret sig som en af de telefonfabrikanter, der udviser allermest kvalitet.

 

God både til gaming og hverdagsbrug

Uanset, hvad du skal bruge din mobiltelefon til, så vil du kunne gøre det uden problemer, hvis du erhverver dig en Samsung Galaxy S7. Der er nemlig en imponerende processer i, der kan håndtere selv de tungeste mobilspil. Skærmen er en 5,1″ Super AMOLED QHD-skærm, og den viser farverne helt tydeligt. Det er altså virkelig en imponerende mobil.

Noget helt andet er, at man kan sætte et hukommelseskort i, hvilket betyder, at man kan have helt op til 200gb i, hvis de 32gb, der er i telefonen som standard, ikke er nok.

 

Forbedret fingeraftryksscanner og kamera

Fingeraftryksscanneren er i denne udgave blevet forbedret så meget,  at det nærmest er umuligt for telefonen ikke at registrere fingeraftrykket. Noget, der ellers har været et problem for de tidligere modeller – og generelt for hele mobilbranchen. Det fungerer nu optimalt, og når man først er blevet vant til at åbne telefonen på denne måde, så er det svært at gå tilbage til at anvende kode. En kæmpe opgradering fra de forrige modeller.

Kameraet er i en klasse for sig selv. Til at starte med, er det værd at nævne, at Samsung har valgt at sænke kameralinsen, så den næsten er plan i forhold til resten af telefonen, hvilket også er et stort skridt i den rigtige retning ift. forrige udgave, og samtidig er den mindre sårbar over for slid og ridser. Derudover er kameraet 12 megapixels bagved, og 5 megapixel foran. Og begge kameraer er fremragende – især bagkameraet, som virkelig imponerer med både flotte stillbilleder, men også rigtig flotte videooptagelser, som virkelig giver iPhone og alle de andre smartphonefabrikanter baghjul, mener mobil.nu, som har skrevet Samsung S7 anmeldelser og generelt dækker mobilmarkedet med anmeldelser, nyheder og rygter.

Er du interesseret i Samsung Galaxy S7, så anbefaler vi, at du skynder dig ud at købe den. Der vil være masser af muligheder for at finde den både som abonnement og til kontant betaling. Find de billigste mobil og abonnement priser her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *