Menu

Hindsgavl Slot

07/12/2018 - Anbefales
Hindsgavl Slot

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har været til nogle konferencer, så ved du også, at indholdet betyder meget. Du ved nok også at rammerne ofte er mindst lige så vigtige. Sidder man dårligt på stolen, er maden forfærdelig eller er lokalerne dårligt belyste, kan det hurtigt var det, man husker. Hvis man vil være sikker på, at en konference skal blive en succes, bør man derfor tænke på helheden.

De fysiske rammer betyder rent faktisk mere, end der lige er mange der går og tror. Der er talrige eksempler på arrangører, der har haft så travlt med at sikre at programmet er så godt som muligt, at de har glemt resten. Et af de steder hvor man kan være sikker på, at rammer ikke er kedelige eller grimme er på Hindsgavl Slot.

Det smukke slot, der ligger på Hindsgavl lige ved Middelfart på Fyn, er nemlig lidt udover det sædvanlige. Udover at være et eventyrligt slot i de smukkeste omgivelser, hvor man kan tage et weekendophold eller lignende, så tilbyder de også konferencer, mødelokaler og meget andet. De tilbyder dette i rammer, der ikke minder om det klassiske konferencecenter, og det har skilt sig ud fra mængden.

Således vandt Hindsgavl Slot i år eksempelvis prisen for “bedste lokaler” i Kursuslex’ Møde – og Eventpris, en pris de desuden også modtog i 2016. Så er du på udkig efter nogle mødelokaler, der er lidt mere end en projektor, et lærred og nogle stole, så kan du se mere mere her.

Generelt er det en god ide at kigge efter sådanne priser, når man skal finde et sted at afholde møde og lignende. De gives typisk til dem, der har valgt at gøre lidt mere ud af det, end det der forventes. Det er derfor også typisk der, man får de bedste oplevelser.