Menu

Er du tæt på at købe en elcykel? Læs med her først

08/09/2019 - Ikke kategoriseret
Er du tæt på at købe en elcykel? Læs med her først

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er mange gode muligheder i at købe en elcykel. Hvis du bor inde i en storby, og du ikke helt har kræfterne til at cykle rundt overalt, men det alligevel ville være spild at købe en bil, kan en elcykel være en oplagt mulighed til dig. Det er et langt mere miljøvenligt valg, det er billigere end en bil, og så får du stadig den friske luft og er klar til dagen med en elcykel. Men før du begiver dig ud i et køb, er det vigtigt med lidt informationer om elcykler. Elcykelinfo klæder dig på til køb, da du vil mange yderligere informationer, end dem vi kort nævner her.

Geartyper

Der findes overordnet to forskellige geartyper – indvendige og udvendige geartyper. Den ene type er ikke bedre end den anden. Det handler derimod om, hvad dit behov er, og hvor meget du kommer til at bruge din elcykel. Indvendige gear passer til kortere cykelture og på mere flade strækninger. Omvendt, passer udvendige gear til lange og mellemlande cykelture i forskelligt terræn. Inden du køber en elcykel, skal du derfor have overvejet, hvad du har brug for.

Bremsetyper

At overveje hvad dit behov og krav er til din elcykel, hænger også sammen med bremsetyperne. Der er nemlig også forskellige bremsere, og for at sikkerheden er i top, skal du vælge den bremsetype, der passer til dit behov. Der findes:

Skivebremsen er den mest typiske bremse, og den passer til bykørsel og kortere eller længere ture, hvor hurtige opbremsninger er nødvendige. Derfor er det den oplagte, hvis din elcykel mest skal bruges til bykørsel. Det kan være, at du skal frem og tilbage på arbejde, og når det kan klares på en cykel, er der absolut ingen grund til at bruge mange penge på en bil.