Menu

Derfor skal du kigge efter testvindere

20/09/2018 - Vindere
Derfor skal du kigge efter testvindere

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes ikke mange, der er eksperter i alt. Derfor kan man også meget hurtigt komme ud af sin comfortzone, når man skal ud og købe noget, man ikke har så meget viden om. At udvalget inden for stort set alt efterhånden er enormt, er det ikke noget, der gør sagen lettere. Næsten lige meget hvad  du skal købe, vil du kunne finde det i et utal af varianter, ikke mindst når det kommer til elektronik.

Skal du eksempelvis købe en ny vaskemaskine, går du måske ind på whiteaway og søger efter det. Så langt så godt, så bliver du præsenteret for 5 forskellige muligheder. Skal du have en frontbetjent, en topbetjent, en vaske-tørremaskine, energivenlig, eller en helt almindelig vaskemaskine.

Lad os for enkelthedens skyld sige, at det skal være en frontbetjent vaskemaskine, her kommer næste problem så, for når man klikker sig ind under disse, bliver man mødt af ikke færre end 140 forskellige valgmuligheder. Selv hvis man har brand præferencer inden for dette, hvilket kunne være Bosch, Siemens eller lignende så har hver producent hurtigt 20 forskellige modeller.

Man kan naturligvis godt sidde og læse lidt om hvor mange kg de kan tage, hvor mange omdrejninger i minutter osv osv. Faktum er dog, at det er de færreste af os, der bliver meget klogere af at læse om det.

Netop derfor er det så godt, at man har testvindere, man kan baserer sine valg på. Det er nemlig ofte meget mere forståeligt at læse en test fra eksempelvis Forbrugerrådet Tænk, end det er at læse om specifikationerne, og alt hvad den kan.

Hvis man ikke er fagkyndig, er det derfor næsten altid en god ide at gå efter de produkter, som fagfolk anbefaler, så længe man er sikker på, at det er uvildige fagfolk, og altså ikke nogen, der på den ene eller anden måde har en økonomisk interesse.