Menu

Denne tandlæge fortjener en pris

24/05/2016 - Vindere
Denne tandlæge fortjener en pris

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes rigtig mange tandlæger rundt omkring i landet, men det kan nogen gange være svært at finde ud af, hvor der er de bedste. Personligt er jeg typen, der dropper en tandlæge efter første gang, hvis det ikke er én, der virkelig kan sit kram og formår at gøre mit tryg ved situationen.

Det gør jeg, da jeg har haft en enorm tandlægeskræk, og til tider stadig får det. Det er ikke noget, som er så vildt mere, men hvis jeg ikke er hos en tandlæge, som jeg ikke føler mig tryg ved, så kan jeg lynhurtigt komme tilbage i det stadie, hvor jeg virkelig får det ubehageligt. Derfor er jeg også rigtig glad for, at jeg nu har fundet en tandlæge, der hedder Tandcity, (se mere her), som jeg virkelig føler mig tryg ved, og det er jo fantastisk.

De er rigtig dygtige, og de taler til mig i et sprog, som jeg forstår. Jeg har tidligere oplevet, at tandlæger talte til mig på fagsprog, hvor jeg slet ikke anede, hvad der skulle ske, og det er sådan noget, der gør, at jeg ikke føler mig tryg. Det problem har jeg heldigvis ikke mere, hvilket jeg er min nye tandlæge dybt taknemmelig for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *